25 látogatás.

Webfejlesztés, webalkalmazások

Webfejlesztés kép

Amit vállalunk

Kis és közepes vállalkozások, civil szervezetek, magánszemélyek honlapjának teljes körű elkészítését, tárhely-és domain név ügyintézéssel. Ha már van honlapja, de az esetleg elavult, nem elégíti ki a mai igényeket, forduljon hozzánk! Akár meglévő honlapja felhasználásával is elkészítjük vadonatúj website-ját! (*)

Amiért érdemes minket választania

*: Általában ilyenkor is új, jobb honlapot készítünk a régi szövegek, képek stb. felhasználásával. Vissza


Munkafolyamat

Egy minden szempontból jó webhely megalkotásához elengedhetetlen a megrendelővel történő jó kommunikáció és a jó tervezés. Ehhez sok információ kell a megrendelőtől, tehát nem elég néhány kép és szöveges dokumentáció. Fontos, hogy részletes elképzelése legyen a megjeleníteni kívánt tartalmakról, funkciókról; valamint cége, szervezete, programja működéséről, üzletmenetéről!

Összegyűjtöttük a honlaptervezések kapcsán gyakran felmerülő kérdéseket, szempontokat. Segítségükkel könnyebben végiggondolhatja, pontosan mit szeretne; illetve felmérheti, milyen kiinduló anyagokra van szüksége honlapja elkészíttetéséhez. Bővebb információ.

Lépésről lépésre

Ez a munkafolyamat az általános munkamenetünk, természetesen mindig igazítunk rajta a felmerülő igények, elvárások függvényében.


Bővebb információ

Egy minden szempontból jó webhely megalkotásához elengedhetetlen a Megrendelő és a cégünk közti jó kommunikáció. Nem elég elhozni néhány képet és szöveges dokumentumot, abból még nem születik meg automatikusan az oldal. Illetve nem azt kapja sem a Megrendelő, sem a látogatók, amit vártak, várnának. Mi ennél sokkal jobban bevonjuk Önt az alkotásba.

Először a Megrendelő információi alapján megismerjük cége / szervezete működését, üzleti és egyéb céljait, stb. Ezek ismeretében tudunk honlapjához és annak domain nevéhez javaslatokat tenni.

Ezután meghallgatjuk megjelenési (design), szerkezeti, tartalmi elképzelését, és javaslatokat teszünk. Megnézzük és átvesszük képeit, logo-ját, dokumentumait, amikből építkezni fogunk. Közösen felépítjük a site struktúráját. Megbeszéljük, hogy milyen tartalomkezelő felület(ek)re lesz szüksége az oldal frissítéséhez. (**)

Elkészítjük - akár Önnel közösen - a webhely látványtervét. Addig nem lépünk tovább, amíg azt Ön el nem fogadja. Ezen a ponton leginkább a Megrendelőn múlik, hogy gyorsan és olcsón, vagy lassan és drágán dolgozunk. Ön is bevonhat grafikust, ránk is bízhatja a megjelenést, ám azt érdemes tudnia, hogy ennek a munkának is – megállapodás szerinti – költségvonzata lehet. Csak olyan honlapot készítünk, amiről Megrendelőnk később azt mondja: Igen, ezt így képzeltem el..

Az elfogadott látványterv és struktúra alapján adjuk a pontos árajánlatot a teljes elkészítésre, megbeszéljük a fizetési konstrukciót, szerződést kötünk. Ezzel egyidőben elindítjuk a tárhely- és domain-igénylést.

Felépítjük, leprogramozzuk a teljes honlapot és teszteljük. Ez a munka legnagyobb része.

Élesítünk: a kész honlapot felmásoljuk a tárhelyre, és beállítjuk a domain-(eke)t. Ettől kezdve működik az oldal, látják a látogatók, és Ön kipróbálhatja a tartalomkezelő-, adminisztrációs felületeket is.

Regisztráljuk a honlapot – megbeszélés szerint – keresőoldalakon.

A megbeszélt ideig figyeljük a honlap működését, javítjuk az esetleges hibákat.

Ez a munkafolyamat az általános munkamenetünk, természetesen mindig igazítunk rajta a felmerülő igények, elvárások függvényében. Vissza

**: Egy mai honlapon sok újdonság megjelenik (új hírek, akciók, stb.), ezek kezeléséhez mi a legoptimálisabb - akár egyedi fejlesztésű - szoftver(eke)t biztosítjuk. Vissza