1195 látogatás.

A legnagyobb veszteség

Pepita

2014-04-05 14:13:40

Horváthné Vándor Barbara2013.06.06-án otthonunkból elment és csaknem 7 hónap elteltével, 2014.01.26-án találták meg holtan egy nem használt vadászlesen Horváthné Vándor Barbara Annát.

Leírhatatlan a fájdalom és a veszteség, nem csak a Bt veszítette el kültagját, hanem elvesztettem Vele feleségemet, 17 éve hű társamat, és még ki tudja mennyi mindent; mikor néha megpróbáltam felsorolni Neki, hogy miért is szeretem, soha nem értem a végére...

Valamennyire vigasztal a tudat, hogy vissza akart jönni, és álmában, szenvedés nélkül adta vissza lelkét a Jóistennek, és senki sem bántotta. Hívőként tudom, hogy tett Ő már elég jót itt a Földön, én pedig még nem, ezért kell nekem még maradnom.

Mivel jelenlegi honlapunk utolsó közös munkánk és Neki is sok ötlete, elképzelése van benne, jó ideig nem tervezek rajta változtatni, bármennyi kritika is éri. Itt fontos megjegyeznem, hogy Kommunikáció, PR szolgáltatásunk jelenleg nem vehető igénybe, de az oldalt szintén emlékként megőrzöm.

2014.03.22-én vettünk Tőle végső búcsút, teljesítve akaratát: egy nagyon szép gyászmise és hamvainak beszentelése után szűk családi-baráti körben temettem el hamvait a Börzsöny egy nagyon szép részén. A szertartásról kedves sógornőm, Horváthné Hegedűs Mária készített néhány fotót.

Sokak szerint - és szerintem is - teljesen Barbarához illő és méltó temetése volt. Hiszem, hogy még találkozunk odafent.

Horváth Péter


Nincsenek megjegyzések.